Mit/melyik eszközt ajánlanátok "borotválkozáshoz"? Részletek lejjebb.
Eddig nem nagyon használtam elektromos borotvákat, leginkább a régi alap fejcserélőset használtam, de már hogy egyre idősebb vagyok (19F), és jobban meg több helyről nő a szőröm elgondolkoztam, hogy jó lenne már váltani. Pláne mivel nem mindenhol akarom teljesen bőrig leborotválni magamat. (például a lábamon nem csupaszra, csak fazonosra)
Hosszú keresgélés után, kettőt találtam ami így hozzáértés és tapasztalat nélkül jónak tűnik.
Az egyik az a [link]
Sok helyen olvastam, hogy jó, meg a kialakítását is sokan dicsérték.
A másik az pedig a [link]
Ez egy kicsit csalóka, mert nem csak egy dolog van benne, hanem van benne orrszőr nyíró is egyéb dolgokkal. Szintén sok helyen láttam hogy jók a termékeik, csak drágák. Viszont ha már egyszer veszek, akkor inkább jobbat veszek, nem akarok állandóan visszajárni, hogy vegyek újat, vagy valamit hozzá mert nem jó/szétesik, stb...
Hogy konkrét felhasználási helyeket mondjak: Arc, Has, Hónalj, Az egész láb, és az intim részek.
Bőrig teljesen leszedve leginkább a: has, hónalj, és az intim részeket használnám.
Fazonra igazítva pedig az Arc, és a láb részt használnám. (+ orr szőr)
Nem tudom kell e ilyen pontos leírás, de abszolút kezdő vagyok. :D
Csatolok egy szavazást a kettő között, de ha esetleg részletesen írnátok kommentben véleményeket, más javaslatokat, tapasztalatokat annak jobban örülnék. :)
Szerintem is arcra külön eszközt használj. Én Bodygroom-ot használok testre, arcra is van Philips márkájú körkésesem, de oda inkább a pengés Gillette a favoritom.
Szóval a két linkelt kütyüről nincs tapasztalatom, de a Pana szimpatikusabb a hosszbeállítás sokfélesége miatt.
Én philips onebladet használok arcra hónaljra hasra és mellkasra
Trimmelni is nagyon jó meg teljesen leszedni a szőrt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!