Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros, mitesszeres bőr tippek?

Zsíros, mitesszeres bőr tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már nagyon nagyon rég óta küzdök az arcápolásommal, mert nem sikerül megtalálnom azokat a termékeket amik használnak nekem.

Eszméletlenül zsíros arcbőröm van, mindenhol, de tényleg az egész arcomon tele vagyok csúnya fekete mitesszerekkel, illetve az arcom oldalain ilyen fekete mitesszer szerű göbök is vannak. Illetve az arcom oldalain pattanás utáni pigmentfoltok is vannak.

Nagyon zavarnak ezek a csúnya mitesszerek, és, hogy nem tudom semmivel se eltüntetni őket, illetve, hogy ennyire zsíros a bőröm.

Valakinek valami tipp vagy bevált arcápolási rutin/termékek?

Előre is nagyon köszönöm!

17/L

2023. máj. 24. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress valakit, aki összeállítja az igényeidnek megfelelő rutint. Kozmetikus, szépségtanacsadó. Mert zsíros és zsíros bőr között is van különbség. Plusz mindenkinél más más hatóanyag válik be.

Zsíros bőr lehet mellette vízhiányos, a túlszárítás miatt. Akinek zsíros a bőre, gyakran nem akar hidratálókrémet sem használni, mert attól is zsírosnak érzi, látja.

Egy jó arctisztító, ami nem szárít, viszont pórusösszehúzó hatása van, könnyed géles hidratáló, fényvédő. Első körben én ennyit próbálnék. Pénztárcafüggő, illetve egyéni igények, hogy allergiád van-e valamire, vegán dolgokban hiszel, minden márka más.

2023. máj. 25. 08:11
 2/2 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy az első válaszoló is írta, keress fel egy kozmetikust, hogy diagnosztizálja a bőrödet és megmondja mi való rá. Van néhány bőrtípus amit könnyű összekeverni illetve a média nem is ismeri
2023. máj. 25. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!