Ahhoz, akinek szintén mitesszeres zsíros bőre van, kezdő bőrápolótól lehet pár kérdés?
Hidratáló fölé még tudtok fényvédőzni? Hogyan?
Nyári hidratáló gélek bejönnek a bőrömnek, de télre valami testesebb krém szokott kelleni, milyet nézzek?
Amikor egy krémet a zsíros bőröm egyszerűen nem szív fel, tehát fénylik és esetleg izzad alatta, akkor az azért rossz mert a hatóanyagok sem mennek át a bőrömbe és nem levegőzik alatta?
Utolsó kérdés, hogy ki milyen hidratálót talált magának erre a néha nagyon nem egyszerű bőrburokra a búráján ?
Hasonló bőrtípussal írom a kommentem.
Nappalra én nem használok hidratálót csak a szerumok fölé fényvédőt. A fényvédőkben is van valamennyi hidratáló komponens, nekem az boven elég(esetleg hialuronsav szerum és hidratáló tonik(mindkettő geek-es).
Télre én pl a mixa atopiance testapolot használom. Most nyáron meg a cerave moisturizing lotiont.
Reggelig nekem pl egyébként is atzsirosodik a bőröm, de soha nem jutott eszembe, hogy azért mert nem szivja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!