Száraz arcbőr hogyan lehet puha, és egészséges?
Olyat használj, ami parfümmentes. Nekem a parfümtől lesz pattanásos.
Clinique, Bioderma termékek szerintem nagyon jók. Megtalálod a bőrödnek valót. Minden nap kell krémezni, különben sose múlik el a szárazság.
Nekem a gél állagúak is beváltak. Nagyon gyorsan beszívódik, nem lesz zsíros tőle a bőr, így lehet használni naponta, vagy naponta többször is.
Alapvetően száraz, hámlós. Ha bekenem arckrémmel, akkor 1-2 használat után zsíros, pattanásos lesz. (nem ez a kombinált bőrtípus?) Ha ezek után nem kenem arckrémmel, hanem csak vízzel mosom és tonikkal kenem, akkor helyrejön (tehát elmulnak a pattanások és a zsirossag). Egy idő után megint száraz lesz.
32 vagyok, kamasz korom óta ilyen a bőröm. Fogamzásgátlót szedek amúgy.
Ezzel nem tudok vitatkozni. Így van, 28 naponta újul meg a bőr, mi is így tanultuk. Rengeteget próbálok tanulni a témában önként is. Ebben is dolgozom. Van egy narrativa nálunk, de van, hogy látom a hibákat. Mi javasoljuk a nagyon gyengéd peelinget a száraz részek eltavolítására, inkább 1x egy héten, persze ha szükséges.
És ha jön a fiatal lány, hogy neki kell a 30%-os TO hámlasztó, holott bababőre van, de látta a Tiktokon, nincs az az isten, hogy lebeszéljem. Mert senkinek sem hisznek. Csak a celebnek, aki reklámozza.
Hiába mondom a tanultakat, prezentálom azt, ami elég neki, ha ragaszkodik a 30%-os maró savjához, meg fogja venni.
Nem nagyon van már szükség ránk. 40 éves tapasztalattal rendelkező kolléganőt is majdnem elküldenek a fenébe, hogy ők jobban tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!