Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz arcbőr hogyan lehet...

Száraz arcbőr hogyan lehet puha, és egészséges?

Figyelt kérdés
Akár táplálkozási tipp is jöhet, a krémek nem érnek semmit sajnos :(
2023. máj. 24. 07:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdező nem értem. Most száraz a bőröd vagy zsíros, pattanásos?
2023. máj. 24. 09:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Olyat használj, ami parfümmentes. Nekem a parfümtől lesz pattanásos.

Clinique, Bioderma termékek szerintem nagyon jók. Megtalálod a bőrödnek valót. Minden nap kell krémezni, különben sose múlik el a szárazság.

Nekem a gél állagúak is beváltak. Nagyon gyorsan beszívódik, nem lesz zsíros tőle a bőr, így lehet használni naponta, vagy naponta többször is.

2023. máj. 24. 09:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Alapvetően száraz, hámlós. Ha bekenem arckrémmel, akkor 1-2 használat után zsíros, pattanásos lesz. (nem ez a kombinált bőrtípus?) Ha ezek után nem kenem arckrémmel, hanem csak vízzel mosom és tonikkal kenem, akkor helyrejön (tehát elmulnak a pattanások és a zsirossag). Egy idő után megint száraz lesz.

32 vagyok, kamasz korom óta ilyen a bőröm. Fogamzásgátlót szedek amúgy.

2023. máj. 24. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezzel nem tudok vitatkozni. Így van, 28 naponta újul meg a bőr, mi is így tanultuk. Rengeteget próbálok tanulni a témában önként is. Ebben is dolgozom. Van egy narrativa nálunk, de van, hogy látom a hibákat. Mi javasoljuk a nagyon gyengéd peelinget a száraz részek eltavolítására, inkább 1x egy héten, persze ha szükséges.

És ha jön a fiatal lány, hogy neki kell a 30%-os TO hámlasztó, holott bababőre van, de látta a Tiktokon, nincs az az isten, hogy lebeszéljem. Mert senkinek sem hisznek. Csak a celebnek, aki reklámozza.

Hiába mondom a tanultakat, prezentálom azt, ami elég neki, ha ragaszkodik a 30%-os maró savjához, meg fogja venni.

Nem nagyon van már szükség ránk. 40 éves tapasztalattal rendelkező kolléganőt is majdnem elküldenek a fenébe, hogy ők jobban tudják.

2023. máj. 24. 09:20
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Kombinált bőr: korpás szeborea, olajos szeborea, felszíni vízhiány, mélyrétegi vízhiány, fokozott zsírhiány, mérsékelt zsírhiány, normál. Ezek bármely kombinációja lehet a bőrön jelen, akár 3-4 különböző bőrtípus is. Ezért kell elmenned egy JÓ kozmetikushoz, aki megfelelően diagnosztizál és elmondja mit használj. Látatlanba nem lehet semmi javasolni.
2023. máj. 24. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenkinek kombinált a bőre valahogy. Szerintem a tiéd a túlszárítás miatt védekezik. Vízhiányos teljesen. Elég lenne egy krémes, gyengéd lemosó, egy hialuronsav a nedvességpótlasra, de abból is valami magasabb hatóanyagú, amiben kis és nagy molekulás hialuronsav van, ami mélyebbre megy, nemcsak a felszínen. És egy könnyed gél textúrájú hidratálókrém. Ennyit tennék első körben pár hónapig.
2023. máj. 24. 09:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
14: az a baj, hogy van a közösségi médiában olyan kozmetikus, aki teljesen szembemegy a szakmával, és mivel nagy a követőtábora, sokan vakon követik és isszák a szavait. Én is figyeltem a munkásságát, de nálam 2 videójával is kiverte a biztosítékot, akkora hülyeséget mondott benne. Arról nem is beszélve, hogy rengetegen adnak sajnos úgy tanácsot, hogy a bőrhöz egyáltalán nem értenek, fogalmuk sincs a bőrtípusokról és a diagnosztizálásról, csakis a termékeket nyomatják eszetlenül
2023. máj. 24. 09:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. máj. 24. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es: melyik videósra gondolsz? Privátba is leírhatod!
2023. máj. 24. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!