Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz, ha valaki hosszú haját...

Gáz, ha valaki hosszú haját 10 nap után mosta csak meg? :S Annak érzem, de így jött ki. Van, aki azt mondja, nem is feltétlen kell hetente, és azt mondták nem látszik, h rég volt mosva.

Figyelt kérdés
Ez így akkor gáz, árt-e neki vagy ilyesmi? Mondjuk ez egyszeri alkalom/példa És általában a heti egy elég? Mert van aki azt mondja, nem kell ennyiszer sem, de van aki naponta mossa? Hol az igazság?
2008. dec. 29. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az én hajam 2-3naponta zsírosodik, azért mosom ilyen gyakram. Ha nem zsírosodik a tied, és nem igényleg, hogy mindig illatos és frissen mosott legyen, akkor elég a heti egy.
2008. dec. 29. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egészségesebb,ha ritkábban mosod.Naponta már nagyon nem jó. Ha pl.hónaponta mosnád,akkor eddzenéd az immunrendszered. Csökkenne az esély,hogy allergiás legyél,meg ilyenek. És egyáltalán nem ciki.
2008. dec. 29. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én két-három naponként mosom, mert nekem gyorsan zsírosodik. Ha neked a tíz nap alatt nem lett zsíros annyira, hogy az már feltünő legyen, akkor egyáltalán nem gáz. Viszont, ha már pld. az 5., 6. nap után lehetett látni stb. akkor igen. De, ha azt mondják hogy nem is látszott, akkor nem hiszem, hogy gáz lenne. :) Annyiszor mosd, amennyiszer kényelmes!
2008. dec. 29. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minél ritkábban mosod meg, annál jobban szoktatod, hogy tovább bírja:) Ha megoldható, próbáld minél tovább húzni a mosást, így több ideig lesz majd szép mosás nélkül:)
2008. dec. 30. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Régen én is hetente 1szer mostam hajat, de most már 2-3 naponta kell sajnos :(
2008. dec. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!