Szerintem elég ritka
Mi férfiak 98%-a is szőrtelenítjük
Felénk van egy nő akinek szőrös: 65 éves özvegy , ő maga kb. 100 kiló. Múltkor amikor meleg volt rövid ujjú pólóban feladott valamit a postán, pont kifogtam a vizuális élményt.
Kb. ez a réteg szőrös manapság.
Én a közösségi médiában szoktam látni főleg, egész fiatal és csinos lányokat is szőrös hónaljjal. 5-10 éve biztos így lehet már. Nem gyakori, de azért nem is olyan extrém ritka mint itt nálunk az országban. Ott már nem tabu ez se, mindenki szabadon eldöntheti hogyan szeretne kinézni, mások pedig tiszteletben tartják ezt is. Akinek meg tetszik így, az különösképp jól jár.
Amúgy nem csodálkozom hogy nálunk még ez is ennyire tabu sőt ciki, sőt itt pár gyakoris véleményt látva sokan kifejezetten gyűlölik a szőrt is, meg azokat az embereket is akik meghagyják. Egészen elképesztő látni pár kérdésben mi megy. Szóval nem csodálkozom, egy ilyen társadalomban mint a miénk, hogy akit nem zavarna, vagy akár tetszene is neki, kényszerből még az is borotválkozni fog, ha nem akar rosszindulatú és alantas emberek célpontjává válni. Vagy legalábbis nem fogja közszemlére tenni. Cikizés, kibeszélés, csesztetés, beszólogatás, sajnos minden játszik náluk. Így a többség inkább beáll a sorba, és lesz ugyanolyan végül, testileg és lelkileg is, mert már nem mer kilógni a sorból a végére, mert kapja az ütéseket a kedves itt lakó primitív honfitársainktól...
Egyébként akad még nálunk is szőrös hónaljú nő, csak a többség nem fog tudni róla, mert nem fogja közszemlére tenni a fentebb vázolt okokból. Pár kivételtől eltekintve, akik nyíltan vállalják, cserébe a másoktól kapott negatív véleményeket is, de csak mert utóbbi nem izgatja őket. De azért rajtuk kívül még akadnak többen is, csak tényleg nem hirdetik.
Kedves 7es
Csak 2 gond van ezzel a szemlélettel
1.vegyünk egy családot apa+18éves+16 éves fiú gyerekek
Egyikük se tartja karban a fanszőrzetét és meghagyja természetesnek 8-12cm hosszúra
Aztán nap végére az egész wc meg fürdő tele van hullajtva a kihullott szállakkal ami kicsit se undorító
2.utazik a buszon a férfi akinek a hónalja természetes kb 10-12 cm hosszú szőrrel
Fel se tudja vinni rendesen a dezodort totál izzad és a kapaszkodó fogása miatt szinte az arcodba nyomja az izzadt büdi pamacsot ellenben egy fiúval aki szőrteleníti a hónalját így könnyedén fel tudja vinni a dezodort nem is büdös és nem is csöpög az izzadsága egy pamacsról
#8 izé... mifelénk az egész férfitest szőrös szokott lenni, szóval ha nincs hónaljszőr, akkor is elég sok szőrszál kihullik
ha meg negyven fokban a buszon az arcodba kapod idegen emberek hónalját, az sehogy sem túl gusztusos, sem szőrrel, sem anélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!