A politikai aktivisták körében mennyire gyakori ez a probléma?
Egy pszichiátriai diagnosztikai tankönyvben elolvastam egy kisebb jellemzést a borderline személyiségzavaros személyekről, és azt írták, hogy a bpd-sek gyakran hangos aktivisták, akik kiállnak minden ügy mellett, nem növik ki ezt a tinikori lázadást. Ez nyilván nem ilyen fekete-fehér meg jobban szét volt írva, és több tünetre is szükség van, de azóta amióta ezt elolvastam, sokkal másképp nézek azokra az emberekre, akik a közösségi oldalakon veszekednek, minden tüntetésen részt vesznek, kötekednek, satöbbi.
Van egykét női ismerősöm, akik járnak pszichiáterhez, bár nem tudom mi pontosan a diagnózisuk, de igazából az egész ismerettségi körömből ők tolják a legdurvábban ezt a woke aktivizmust. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a bántalmazottak hamarabb fognak kiállni a bántalmazott nőkért, de a bpd-sek ezt is túltolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!