Milyen volt a hajatok a szalagavatótokon?
Nekem egy barátnőm csinált kontyot. Annyit kértem csak, hogy betonstabil legyen.
Előtte való években ugyanis láttam, hogy szenvednek azok a lányok, akiknek a haja nem bírja az öltözést, ugrálást, stb. - szép, rakott loknik helyett kócos tincseik maradtak.
Nekem még a szalagavató utáni buli végére is ugyanolyan volt a frizurám, mint az elején.
Mindenképp fogd össze a hajad. Olyan legyen, ami nem akadályoz az öltözködésben, mert arra sokszor alig van idő. Fújasd tele lakkal, hogy stabilan álljon végig.
Egy táncos barátnőmtől tanultam az alábbi módszert: ha tincsekből rakod össze a kontyot, akkor először a tincset végig kell fújni kétoldalt lakkal, ezt tenyérrel elsimítani, aztán gyorsan a helyére tűzni. Tutira ott marad. A húgom szalagavatóján alkalmaztam a módszert és valóban szuper. Csak előtte próbakontyot kellett neki csinálnom, hogy élesben már ne kelljen gondolkozni, hanem rögtön tudjam, hová tűzöm a tincset, különben megkeményedik :D Náluk is kevés lánynak maradt a haja ugyanolyan a buli végére, amilyen az elején volt, de neki igen :)
Frissen mosott! xDDD
Én utálom és mindig is utáltam a konytot, úgyhogy nekem felejtős volt... Én tényleg csak megmostam és beszárítottam, semmi extra...
Neked hullámos haj? Na, az tényleg szép lenne! :) Egyszerű, de nagyszerű! :P
Nekem félkonytyom volt. Utálom én is a konytyot de kiengedve meg nem akartam, hisz suliba mindig kiengedett hajjal jártam. Vagy 40 csattal a fejemen beültetett a bura alá. Mikor kiengedte felugrott a fülemig :D Akkor kicsit aggódtam, mert nem tetszett, de aztán nagyon szuperül feltűzte jó sok hullámcsattal és vittem szép köves hajdíszt. Nekem a maradék is göndör maradt.
Hasonló volt az enyém is ehhez, csak a feltűzésnél kis csigákat csinált és úgy tekerte meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!