Az arckrémtől miért nem múlnak el a ráncok? Vagy legalább kevésbé lennének mélyek?
Az arckrem arra van, hogy hidrataljon.
A ráncoknak meg 2 típusa van: dinamikus és statikus. A dinamikusokra ideig-óráig jó a botox, mert nem fogod tudni mozgatni azt a részt. A statikus meg idővel a megereszkedessel együtt jön.
Amit tudsz tenni az a közel mindennapos fenyvedelem(kiemelten a tavaszi nyári idoszakban) ez időben kitolja a rancosodast(az uv is nagy szerepet játszik ebben a folyamatban).
Emellett főleg az őszi-téli idoszakokban kozmetikusbál tűs mezoterapia, lézeres és peptides kezelések.
Illetve próbálj meg minél kevesebbet hunyorogni, ráncolni az arcod és kerüld a szoláriumot, erős, direkt napsütést.
Amíg halvány, addig visszafordithato, stabilizalhato az állapot, de mély rancokra már csak a plasztika marad.
Én is csatlakoznék a fentiekben leírtakhoz. Viszont én mióta az Ellese krémet használom egészen pozitív irányú a változás. Találtam egy blogcikket róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!