Kiszokitettem magam a fekete hajam és bár más máskor is tettem ilyet, mert sokszor voltam szőke is és fekete is most mégsem jártam sikerrel. Mit tegyek a hajammal?
Pedig annyiszor volt már itt olyan jellegő kérdés, hogy otthon feketéből hogy lehet világosabb halyat csinálni! És tucatnyi felkiálltójeles válasz érkezett, hogy NEEEE!!! mert teljesen leég a haj!! De hát ezek szerint mindenki a saját kárán tanul. A haj nagyon könnyen tönkremegy, már csak attól is, ha állandóan hajszárítózzák, nem hogy egy szőkítéstől! Az a baj, hogy mindenki egyszerre akar nagy változást. pedig ez nem így megy, ennek sok idő kell! (Én is csináltam ilyen butaságot régen!:D)
Én azt javaslom, hogy vegyél gyorsan egy szépségvitamint, plusz mellé hajvégápolót, és száraz hajra való pakolást, és ezt hagyd is rajta vagy 3/4 órát, minden nap! Ez valamennyire puhítja a hajadat majd!
ja, és még egy javaslat, hogy ha nagyon szégyenled így a hajad és jön a Szilveszter is, akkor vegyél 6 hajmosásig tartó barna hajszínezőt (azért barnát, mert az biztosan befogja a foltokat, a szőke nem) És ez nem károsítja még tovább a hajad és ki is jön a színe 6 hajmosás után. Ideiglenes megoldásnak mégis csak jó! És fontos, hogy 6 hajmosásig tartót vegyél ne 24 hajmosásig! És utána ne nagyon nyúlj egy darabig hozzá, hagy regenerálódjon kicsit! Sok sikert és ne keseredj el, sztem ilyen majdnem mindenkivel történt már! Nyugi!:)
előző válaszadó
Én is igy jàrtam 2 éve,nagyon sirtam,olyan volt a hajam,mint a kukorica haja(àllagra)
Én Golf hajbalzsamot vetem,azzal kentem be a hajam,hàt amikor kifésültem,ugyanugy jött csomoba a haj...
Végül is szégyelltem a szint,és azért is ràfestettem egy màsik festékkel(ammonia nélkülivel.
A szine helyre jött,de bizony az àllaga...$
Kànytelen voltam levàgatni,folyamatosan,(nem egyszerre vàgattam,nem akartam fiunak làtszani)de mindenkép vàgass le egy részt,aztàn ahogy nö,ugy vàgasd vissza az aljàt.
Ja és nagyon fontos hogy most legalàb fél évig pihentesd a hajad,mindenféle festék nélkül!
Ha feketével mész rà nem lesz foltos,de mindenképp lekell vàgatnod:(((((((((((((
Ma viszont màr van pothaj,vagy hajhoszabbitàs,ha engedi a pénztàrcàd,akkor csinàld szt,ha nem akarsz rövid hajat.
De rövidbe is divat most a Rihanna féle haj,lehet még jobban is àllna!
Ird meg,mi lett az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!