Mivel szedjem le a bajusz szőrt amitől nem pattog ki?
Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 20:53
1/6 anonim válasza:
Ki kell próbálni mindent és ami neked legjobban beválik. Ez mindenkinél más, én pl. borotválom.
2/6 anonim válasza:
Borotvával a legkevésbé fájdalmas. Óvatosan kell, illetve a legfontosabb az hogy tiszta legyen a borotva pengéje, a világért se olyat használj amit előtte máshol, mert attól is kipattog
3/6 anonim válasza:
Borotva és előtte mindig fertőtlenítsd le a pengéket. Az is segít, ha nem növekedéssel ellentétesen borotválod, hanem fentről lefelé haladva (nekem bevált pedig nagyon érzékeny a bőröm).
4/6 anonim válasza:
Csipesz. Nekem csak az vált be. Egyesével kihuzkodom.
5/6 A kérdező kommentje:
Borotválásnál nem nől hamarabb vissza mint a gyantázásnál?
2023. máj. 5. 04:24
6/6 anonim válasza:
Nyílván de, viszont az jelentősen fájdalmasabb, illetve kipattoghatsz attól is. Egyszerűbb a tiszta borotva, pár hétig akkor sincs gondod vele jó esetben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!