Szoláriumozás után bekrémezem magamat ,de sose kenem el hanem megvárom míg be issza a bőröm a testápolót. Ebből lehet baj, be kéne masszíroznom inkább a bőrömbe?
Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 12:55
1/5 anonim válasza:
Inkább már az baj hogy szoláriumozol.Oké hogy szép meg minden de 80% ban öregíti a bőrt sajnos..
2/5 anonim válasza:
#1 a bőr magától is öregszik🤦🏼♀️, a Napfény pedig ugyanannyira öregíti, mégsem élünk az árnyékban. Én szoktam tavasszal párszor szolizni és így is évekkel fiatalabbnak nézek ki, feszes bőröm van. Nyilván nem szabad túlzásba vinni és szétaszalódni a szolitól, de mértékkel semmi baja nem lesz tőle.
Amúgy kérdező, mégis mi bajod lenne ettől? Nem értem.
3/5 anonim válasza:
Igen a nap is öregít, aki fényvédőzik normálisan az ezt is elkerülheti :)
Az jó ha fiatalos a bőröd.MÉG az.
4/5 anonim válasza:
20 év múlva így se úgy se lesz fiatalos bőröm, szoli meg fényvédőzés ide vagy oda🤣Azért évente pár szolizástól nem leszek aszott, akin viszont látszik, hogy szét van szolizva, na az számíthat rá, hogy gusztustalan bőre lesz.
5/5 anonim válasza:
Nem csak öregíti a bőrt a szoli, de szépen hozzájárul a bőrrák, melanóma, basalioma, laphámrák kialakulásához, kiszárítja a bőrt és pigmentfoltokat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!