Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell tudnom a szoláriumozá...

Mit kell tudnom a szoláriumozásról?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, sosem voltam még. Nagyon fehér a bőröm, a nyárra szeretnék egy kicsit barnább lenni, de semmi tapasztalatom sincs a szolival kapcsolatban.

Miket kell tudnom róla mielőtt megyek?

Vinnem kell valamit? Figyelnem kell valamire? Stb :/

(A menjek ki a napra nem megoldás, mert én csak leégek, de nem barnulok a napon)

2023. ápr. 11. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Elsősorban azt, hogy borzasztó káros a bőrre. Inkább vegyél önbarnítót. De ha a napon leégsz akkor a szoliban is lefogsz.
2023. ápr. 11. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Azt kell tudnod, hogy messzire kerüld.

Önbarnító, és fényvédővel szépen, fokozatosan napozni.

2023. ápr. 11. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Ráncos, anyajegyes leszel tőle, és a bőrrák kockázata is fennáll. Jó, nyilván pár használat után nem fogsz ráncosodni, és egy-két-három új anyajegynél több nem fog kijönni, de én akkor sem ajánlanám. Inkább akkor tényleg önbarnító.

Amúgy most már szerencsére egyre nagyobb az elfogadás a fehér bőrrel kapcsolatosan, sokaknak pedig kifejezetten tetszik. De ha nem külső nyomás miatt, hanem tényleg azért szeretnéd, mert tetszik, akkor önbarnító.

2023. ápr. 13. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Fokozatosság! Eelső alkalommal max. 4-5 perc, eleinte 3-4 naponta, az időket fokozatosan emelve. Ha megtetszik, kifejezetten imádni fogod, annyira fincsi!
2023. ápr. 15. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Légy oly kedves ne biztass senkit olyanra, ami káros az egészségre. Kedves kérdező te pedig dönts belátásod szerint: kiteszed magad valaminek, amit a WHO rákkeltőnek minősített? Szeretnél pigmentfoltokat? Korai ráncokat? Kiszáradt bőrt?
2023. ápr. 16. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 5-ös, szerencsére nem mindenki akar hullasápadt tápos csirke lenni...
2023. ápr. 16. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Egészséges módon is lehet valaki barna, a szolárium pedig nem az. De ha neked a kinézet fontosabb mint az egészség, lelked rajta.
2023. ápr. 17. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!