Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes elkezdeni retinolt...

Érdemes elkezdeni retinolt arca vagy ez is csak újabb marketing fogás?

Figyelt kérdés

Valóban helyrehozza az a tág pórusú bőrt?

Valami pénztárcabarát megoldás létezik erre?

Ha tudtok ajánlani termékeket megköszönném

30 éves vagyok.

2023. máj. 1. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:

A retinolt nem a tág pórusokra van. De ezek a szó szoros értelmében soha nem fognak eltűnni, mindenkinek vannak pórusai, senki sem néz ki a való életben úgy, mint filterrel a képeken, videókon.

De próbálhatsz niacinamidot és azelainsavat és talán néhány hónap múlva segít valamit a bőrödön (feltéve ha jók a bőrödre), de ha gyors eredményt szeretnél akkor menj el kozmetikushoz.

2023. máj. 1. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy látszik, hanem, hogy messziről virít. Engem zavar.
2023. máj. 1. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi mást használsz?
2023. máj. 1. 23:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmit. Szappanos vizet
2023. máj. 2. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
És miért pont retinollal akarsz elkezdeni tág pórusú bőrt kezelni?
2023. máj. 2. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá, megköszönném, ha segítenél benne
2023. máj. 2. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
A netről szedd össze az infokat. 30 éves vagy, nem 70.
2023. máj. 2. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem értesz hozzá akkor menj el kozmetikushoz aki megmondja milyen a bőrtípusod és ajánl kezelést és ápolókat.
2023. máj. 3. 12:22
 9/9 anonim válasza:
Én használok retinalt (Geek&Gorgeous), és imádom. Nekem is messziről látszottak a kráterek az arcomon, azóta szinte teljesen eltűntek. A pigmentdfoljaim szintén, és a másik aminek nagyon örültem, hogy a szemem alatti táskák, amikre semmi nem használt is sokkal kisebbek lettek. Esténként használom, előtte arclemosó, niacinamid, és hyaluronsav, majd a retinal, és a végén arckrém. Reggel pedig fényvédő. Ami fontos, hogy megeshet, hogy mikor elkezded használni, az első pár hétben lehet, hogy kijönnek a bőrön pattanások, stb. Nálam kijöttek, nem hagytam abba, és utána ez megszűnt, csak a sokkal szebb bőr maradt. Ja a másik, hogy ha többféle szérumot kezdenél el használni, akkor egyenként kezdd el, és ha az elsőt már megszokta a bőr, akkor kezdd a következőt is. Így ha valami gond van vele, tudni fogod melyik okozza.
2023. máj. 21. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!