A kopasz fej csak a 2 méteres kigyúrt állatoknak áll jól? egy alacsony vézna srácnak már nem annyira?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 13:18
2/16 anonim válasza:
Nagyon ritka hogy bárkinek is jól áll
3/16 anonim válasza:
Senkinek nem all jól
Én special undorodom tőle, nálam abszolút kizáró ok, hozza nem érnék egy kopasz fejhez soha
4/16 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert kb vállig érő hajam van és már idegesít, legszívesebben megszabadulnék tőle. fodrászhoz nem akarok menni mert szerintem semmilyen frizura nem állna jól
2023. ápr. 24. 13:31
5/16 anonim válasza:
Ne legyél akkor kopasz csak ilyen egységes 6-10mm. Azt meg magadnak is meg tudod csinálni egy géppel.
6/16 anonim válasza:
Akkor miért pont a kopasz jutott eszedbe? :D
7/16 A kérdező kommentje:
6
mert az a legpraktikusabb, nem kell fésülni, mosni, nem lóg a szemembe stb
2023. ápr. 24. 13:47
8/16 anonim válasza:
Ebben van logika. Akkor előbb csináld úgy, mint az 13:46 írta. Aztán ha tetszik, akkor mehet kisebbre is.
9/16 anonim válasza:
Azért ezek nem olyan hú de nagy feladatok, amik miatt le kéne tolni az egészet. Ráadásul gondolom egyenes hajad van, nem? Simán elég lenne egy rövidebb fazon is, jobb mint a kopasz
10/16 anonim válasza:
Szerintem kb. mindenkinek az áll a legjobban, főleg simára borotválva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!