Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szoli tényleg jó a striákra?...

A szoli tényleg jó a striákra? Pl ami feneken vagy combon van?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
én azt hallottam, igen, de nem tudom biztosan
2010. okt. 9. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
nem maga a szoli jó rá hanem a barnulás mert ha barnulsz halványabbanak tűnnek a stírák amúgy van egy krém ami jó stírára meg narancs bőrre dr. kelen fittnes orange anticellulit gél nekem nagyon bevált szép haványak és vékonyabbak lettek tőle próbáld ki
2010. okt. 9. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

És ez a krém mennyibe kerül?hol lehet venni?

2010. okt. 9. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
a stria ott marad csak nem lehet észrevenni:) ugymond a barna bőrön nem látszanak se a pattik se az egyéb bőrhibák..sokkal szebb a bőröm barnán mint fehéren:)
2010. okt. 9. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
hát én 2x voltam szoliban, de olyan mű kakibarna lett a bőröm, alig várom, hogy kikopjak...szóval a szoliról csak ennyit.
2010. okt. 9. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok nem tudom hogy most mennyi mert én régebben vettem amúgy rossmanba dmbe és gyógynövényesbe tuti van sztem mostanába olyan 700-800 körül van nekem nagyon bevált :D ha van még kérdésed írd meg :D
2010. okt. 9. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

én ugyan még nem voltam szoliba, és van a fenekemen pár stria, eléggé hula fehér a bőröm úgyhogy még meggondolom , hogy menjek - e szoliba.

2010. okt. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!