A szoli tényleg jó a striákra? Pl ami feneken vagy combon van?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 10:42
1/7 anonim válasza:
én azt hallottam, igen, de nem tudom biztosan
2/7 anonim válasza:
nem maga a szoli jó rá hanem a barnulás mert ha barnulsz halványabbanak tűnnek a stírák amúgy van egy krém ami jó stírára meg narancs bőrre dr. kelen fittnes orange anticellulit gél nekem nagyon bevált szép haványak és vékonyabbak lettek tőle próbáld ki
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
És ez a krém mennyibe kerül?hol lehet venni?
2010. okt. 9. 11:00
4/7 anonim válasza:
a stria ott marad csak nem lehet észrevenni:) ugymond a barna bőrön nem látszanak se a pattik se az egyéb bőrhibák..sokkal szebb a bőröm barnán mint fehéren:)
5/7 anonim válasza:
hát én 2x voltam szoliban, de olyan mű kakibarna lett a bőröm, alig várom, hogy kikopjak...szóval a szoliról csak ennyit.
6/7 anonim válasza:
2. vagyok nem tudom hogy most mennyi mert én régebben vettem amúgy rossmanba dmbe és gyógynövényesbe tuti van sztem mostanába olyan 700-800 körül van nekem nagyon bevált :D ha van még kérdésed írd meg :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
én ugyan még nem voltam szoliba, és van a fenekemen pár stria, eléggé hula fehér a bőröm úgyhogy még meggondolom , hogy menjek - e szoliba.
2010. okt. 9. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!