Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hosszu hajbol (kb.90-10...

Nagyon hosszu hajbol (kb.90-100cm - feneken alul ero) hol lehet talalni frizurakat? Te milyen frizurat viselsz (akkor irj, ha nagyon hosszu a hajad)?

Figyelt kérdés
En altalaban csak osszefonom, felkontyolom vagy osszegumizom hatul kulombozo szinu gumikkal kb 5 centinkent. Ennyi. Elegge unalmas mar
2010. márc. 6. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Hosszú hajból nem lehet frizurát csinálni, abban annyi a pláne, vagy szép,, hogy hosszú...hosszu és van...még fazonra se lehet vágni, az ekkorát főleg...
2010. márc. 7. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
ja bocs, nem írtam semmit, mert nekme csak derékig ér,,..és neked csak aza jó h ha seggig érő hajú ír...azéért nem kaptál választ se...tényleg bocs..,,
2010. márc. 7. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem derékig ér. Néha kontyba rakom, vagy felfogom magasra :D meg énis szoktam különböző szinű gumikkal össze fogni. :D

Szerintem youtube-on nézz körül, de én csak fonás szerüséget találtam.

2010. márc. 9. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek is ilyen hosszú haja volt. Neki tépettre volt vágva, ami felül rövid - olyasmi mint David Bowie haja a Labirintusban - csak nem nézett ki annyira durván. Nekem csípőig ér a hajam és És kétoldalt rövidebbre van vágva, illetve más színű is [sokkal világosabb mint a hajam többi része]. Gyakran feltűzőm régiesen - ahogy a 40-50-60-as években hordták a nők a hajukat -, vagy csak elöl és hátul hagyom hogy hullámos legyen. Szerintem, ha lazán van feltűzve az nagyon jól néz ki, és az is, ha lépcsőzetesen van vágva és nagy hullámok vannak benne. ^_^

[link]

[link]

2010. márc. 17. 07:01
 5/5 anonim válasza:
50%
Vágass félíves csitrit,rakass bele fokozatosságot,feketére fesd be-lila melír,és kivasalva vagy göndörítve a fejbúbodra felkötni..ezzel nan menő leszel :
2010. márc. 17. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!