Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Revalidról vélemények?

L.Betti kérdése:

Revalidról vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap vettem ezt a Revalid kapszulát és érdeklödni szeretnék hogy kinek mennyire volt hatásos meg stb. :) )
2010. okt. 9. 08:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Helló! Nekem gyorsabban nőtt tőle a hajam, és ami újan nőtt, azok a hajszálak vastagabbak is lettek. Szóval végül is bevált, igaz nem szedtem túl sokáig, csak 2 hónapig napi 1-2-t, mert nekem kicsit drága. Öt hónapja szedem a dm-es Haar Vital Plust, és ez is működik, ez meg csak 800 ft 2 hónapra. B vitamin, biotin, meg ami a haj növekedéséhez kell az ebben is megtalálható. :)
2010. okt. 9. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem drága, büdös, zabáltat, és nem sok értelme van. Nekem a körmömet kicsit talán mintha megerősítette volna, de ennyi.
2010. okt. 9. 08:55
 3/10 A kérdező kommentje:
és ez töredezett hajra is jó?meg javitja a hajszerkezetet??
2010. okt. 9. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, nincs olyan csodaszer, ami összeforrasztja a töredezett hajszálakat. A hajnak a látható része, tehát ami a fejbőrből kijön, az már halott, nincs benne semmiféle keringés vagy ilyesmi. Csak az újonnan nőtt hajszálak lesznek erősebbek, de ha nem megfelelően ápolod a hajad, akkor bármilyen vastagok is legyenek a hajszálaid, törni fog. Vágasd le a töredezett részt, különben feljebb és feljebb fog törni és nem lesz látható növekedés a hajhosszadban, valamint el is vékonyodik egy idő után.
2010. okt. 9. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Jajj nagyon jo en is sokaig hasznaltam sot Revalid sampont balzsamot is!!

NAgyon dicserem, megvagyok vele elegedve.

Amugy a toredezett hajszalakra visszaterve ha mesz msot fodraszhoz levagatod tobbet mar nem fog toredezni ;)

mert nagyon erositi a hajszalak felepiteset!!

2010. okt. 9. 09:51
 6/10 A kérdező kommentje:
értem és köszi de a hajszerkezetet megváltoztatja nem?:)
2010. okt. 9. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit értesz ezen, hogy megváltoztatja a hajszerkezetet?
2010. okt. 9. 10:04
 8/10 A kérdező kommentje:
hát h erősödik-e vagy valami:D
2010. okt. 9. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Végül is vastagabbak lesznek a szálak és azok erősebbek is. :)
2010. okt. 13. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
az én párom gyakran hányt tőle, azóta senkinek se ajánlom.
2010. okt. 13. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!