Pattanás utáni sebre mi jó ami segít,hogy gyorsabban gyógyuljon? Curiosa?Bepanthen plus?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 19:01
2/3 anonim válasza:
bioderma cicabio spf 50
néhány oldalon fényvédőként emlegetik, nem igazán értem miért, én műtéti hegre kaptam, de minden mást is szépen gyógyít ami seb.
3/3 anonim válasza:
Az spf 50 azt jelenti, hogy fényvédő, ráadásul nem is gyenge, 50 faktoros.
Műtéti hegre egyébként azért írták fel, mert az UV nagyon rossz hatással van a hegekre, és ez védi tőle. Egyébként a Bioderma cicabio-nak van spf nélküli változata. Nem azt használtad műtéti hegre? (Fényvédőt tartalmazó krémet csak nappal szabad felkenni.)
Amúgy az ajánlásod nem rossz, mert a pattanás utáni sebeket nagyon fontos óvni a naptól (meg úgy általánosan is), a cicabio pedig plusszban regenerál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!