Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Noi arcszorzet leszedese után...

Noi arcszorzet leszedese után Bepanthen krem segit?

Figyelt kérdés
Barhogy,barmivel szedem le az arcomon levo szort, sajnos mindig kipirosodik majd kipattog a borom, es millio pici pattanas es akne keletkezik. Arra gondoltam hogy bekenem vekonyan Bepanthen kremmel, ezaltal kicsit segitenem a bort,es talán nem pattog ki?
2023. febr. 3. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szimpla arc krémet használok, bephantent nem próbáltam de bajod nem lesz tőle
2023. febr. 3. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér,ez mindenkinek más,ki kell tapasztalni. Nekem pl. az vált be,hogy este szőrtelenítem és reggelre szépen elmúlik minden piros folt.
2023. febr. 3. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem nem ... :-(

De meglatom milyen lesz reggelre . Bekentem bephantennel

2023. febr. 3. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
En este ha legyantazom a bajszom, utana vodkaval atitatok egy vattakorongot es azzal torlom at. :D nekem ez valt be. De csak miutan azzal az olajos kendovel leszedem a maradek gyantat, aztan megmosom lemosoval az arcom.
2023. febr. 3. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel szőrteleníted?
2023. febr. 3. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Kb mindennel probaltam már. Most éppen epilatorral
2023. febr. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!