Hogyan lehet megelőzni a borotválkozás után kipirosodást?
Főleg most a bikinivonalra gondolok. Próbálok új borotvát használni borotválkozás előtt, megfelelően húzni a borotvát, lassan, nehogy elvágjam magam, olvastam valahol, hogy hideg vizzel átöblíteni a bőrt, hogy összehúzza a pórusokat (persze nem sokáig, nehogy megfázzak). Vettem borotválkozás utáni krémet, amitől azt vettem észre, hogy csökken a viszketés. De! Hiába szép a bőröm a szőr alatt, úgy értem, hogy nem sebes, nem pattanásos, direkt addig nem is szőrtelenítek, míg irritált, mégis elkezd vérezni pontokban (legtöbbször szárazon borotválkozok, akkor több jön ki, mint vizesen), pedig nem vágom meg magam... Ezt szerencsére, intimebb helyeken nem csinálja, csakis a bikinivonalon, pedig próbálom szétfeszíteni a bőrt, hogy egyenes, sima legyen... Kezd zavarni most már, mert állandóan ez van, és hiába telik el pár óra, míg találkozok a párommal, (és bár őt nem zavarja), nem a legszebb látvány, mivel piros foltos...
Mit tehetnék ez ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!