Ebből milyen arcápolási rutint tudnék összerakni?
Most vettem meg ezeket a termékeket, de nem tudom hogyan használjam.
Cereve. Mindenféle van jellenleg, mert kaptam mintákat de vettem a száraz bőrre való nagyobb kiszerelést.
Ordinary hyaluronic acid 2% + b5 szérum.
Glow recipe watermelon glow PHA + BHA pore- tight toner.
Illetve van micellás vizen. Abból a Niveas rozsaszín kupakos.
Milyen sorrendben kell használlni? Illetve mikor kell fényvédőt használni? (Nekem nincs)
Várj, leírom akkor részletesebben.
Jelenleg a Cerave termékekből mindenem van, mert vettem egy száraz bőrre való test/arcápolót és kaptam hozzá rengeteg mintát a többiből szóval van lemosóm belőle csak egyelőre még nem használtam.
A lemosót reggel hogyan kell használni? Csak felkenem és le is mosom egyszerre?
Fényvédőm nincsen, de ha fontos a rutinhoz akkor veszek.
Az a rózsaszín amit linkeltem az elvileg egy PHA + BHA pórust szűkítő tonik.
Láttam videókat, hogy valaki ezzel kezdi a reggeli rutinját.
A fehér amit linkeltem, az egy hialuronsav 2% + B5.
Láttam, hogy valaki a rutinjában ezt használja másodikként a rózsaszín után.
A hidratáló krém lenne akkor a Ceraves ami a száraz bőrre van, mert abból vettem nagy kiszerelést.
Vagy ez nem lenne jó hidratáló krémnek?
És akkor fényvédőt keresek mert hallottam róla de gondoltam, hogy most nincs annyira erős nap nem muszáj még.
És a kérdésem lenne, hogy mit milyen sorrendben vigyek fel ezeknél reggel illetve este?
A lemosó, ahogy a nevében is benne van, azzal mosol arcot reggel és este (este javasolt a dupla tisztítás, ez lehet micellás víz majd lemosó vagy először olajos lemosó majd vízbázisú).
Reggel utána megy a hidratáló majd a fényvédő vagy csak a fényvédő ami az év minden egyes napján kell mert mindig van uv sugárzás, a felhők nem szűrik ki. Ezt nem divatból kell használni hanem az egészség megőrzése érdekében és a korai öregedés elkerülésére.
Este pedig dupla tisztítás, és hidratáló. Ha ezek megvannak és egy hónapig jól működnek a bőrödön, csak akkor lehet újabb (kiegészítő) termékeket beszerezned és elkezdeni használni, mert biztos vagy benne, hogy arra a szérumra és tonerre szükséged van?
De akkor a cerave nem jó hidratálónak?
És sok embernek nincs benne a rutinjában a lemosó. Tehát az úgy nem lenne jó, hogy a toner aztán szérum utána a hidratáló (cerave) aztán fényvédő.
Ha nem sminkelsz, nem kell dupla tisztítani. Kicsit nácis lett a tudatos bőrápolás.
Ez a Cerave testre van, nem?
Olvass utána, nagyon hasznos lesz. Ne azért használj valamit, mert egy videoban valaki azt használta, nézz utána az összetevőknek több (külföldi) forrásból.
Na néztem egy videot.
1. Tisztítás/lemosó
Erre azt mondják az ugyanúgy jó ha megmossuk vízzel az arcunkat reggel.
2. Toner (ugye ezt rendeltem)
3. Sérum (ez a másik amit linkeltem)
4. Hidratáló
5. Fényvédő
Akkor nem értem miért írtok nekem ilyeneket, hogy semmi értelme nem volt stb.
Hiszen egyedül fényvédőm nincs de egyébként a fényvédő benne van sok krémben is.
De akkor most így sem jó?
Főleg a reggeli arcápolásra gondolok,sminkelés előtt. Szóval csak megmosni szoktam az arcom.
A cerave igazából testre és arcra is használható.
Nekem bőrgyógyász ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!