Milyen bőrápoló rutint ajánlanátok?
19/L mindig is nagyon pattanásos volt a bőröm, tinédzser koromban kb csak alkoholos arcszeszt és "majd kinövöd!"-et kaptam, viszont most hogy külön költöztem szeretném kialakítani a saját arc/bőrápolási rutinomat.
Nagyon el vagyok veszve, egyenlőre csak a legalapabb dolgokra gondoltam, és ha kapnék konkrét termékneveket azokat nagyon megköszönném!
A bőröm egyszerre zsíros és száraz is, folyamatosan jelennek meg pattanások/miteszerek, kozmetikushoz csak nagyon ritkán jutok el sajnos. Esetleg még azt is fontos lehet (?) megemlítenem, hogy nagyon fehér, és leégni is gyorsan szoktam.
Minden választ és tanácsot nagyon hálásan fogadok, előre is köszi a segítséget
Szia, en azt tudnam javasolni hogy mindenkepp menj el kozmetikushoz egy kezelésre, es esetleg ott tanacsot is tudnal kerni...Vagy akár ha bemész egy gyógyszertárba, es elmondod ezeket ott is, segiteni fognak..
Nekem a La Roche-Posay es a CeraVe termekek segitettek, viszont en jartam kozmetikushoz rendszeresen
Szerintem inkább keress egy normális kozmetikust, aki nem az általa használd cuccokat sózza rád, hanem márkafüggetlen. A gyógyszertár bár nem rossz ötlet, a gyógyszerész se nem kozmetikus, se nem bőrgyógyász, és a patikai termékek nem biztos, hogy jobbak, mint a boltban vagy online kapható cuccok.
Nekem van egy jó kozmetikusom, szívből tudom ajánlani, nekem sokat segített a problémás, pattanásos bőrömön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!