Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb. hány centis göndör hajból...

Kb. hány centis göndör hajból lehet ilyen frizurát csináli?

Figyelt kérdés

És hogyan? Mindennap vasalni??

(nekem nem extrém göndör, mint a négereknek, hanem kb a középút, h ha már a homlokomról lelóg akkor visszakunkoridik:S)

F/16

[link]

[link]

2010. okt. 8. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:

a vasalással az a gond, hogy nem hinném, hogy mindennap(vagy párnaponta) reggel nekiállnál kivasalgatni.

esetleg menj el egy fodrászhoz, sokan náluk is kivasaltatják a hajukat, de van ez a 'brazíl(kreatinos) hajkiegyenesítő krém' amit belevasalnak a hajba és attól több hónapig egyenes marad a hajad.

remélem valamennyit segítettem. : )

2010. okt. 8. 21:56
 2/5 anonim válasza:
báttyámnak ilyen haja van, neki alapból egyenes de mégis minden reggel kivasalja mert különben sehogy se áll, de max 3perc alatt megvan, utána meg waxozza, és egésznapra ilyen marad
2010. okt. 9. 02:04
 3/5 A kérdező kommentje:

kösziiiiiii.

ez a brazilos krémes érdekel, utána nézek.

köszi még1x

2010. okt. 13. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi deh...nemtom a képen eggyátalán nem göndör az a haj...deh mégcsak nemis vasalt...ez szerintem got2be hajzselé vagy wax deh ink wax vagy hajlakkra gyanakszom és szentem ennek fodrásza vagy vmi hasonlója csinnheti nempedig ő maga...igazábóll ez is a képen sehogyse áll szal XD nekem kicsit béna xD
2010. okt. 14. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Értelmezd a kérdésemet!

2010. nov. 4. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!