Kb. hány centis göndör hajból lehet ilyen frizurát csináli?
Figyelt kérdés
És hogyan? Mindennap vasalni??
(nekem nem extrém göndör, mint a négereknek, hanem kb a középút, h ha már a homlokomról lelóg akkor visszakunkoridik:S)
F/16
2010. okt. 8. 20:46
1/5 anonim válasza:
a vasalással az a gond, hogy nem hinném, hogy mindennap(vagy párnaponta) reggel nekiállnál kivasalgatni.
esetleg menj el egy fodrászhoz, sokan náluk is kivasaltatják a hajukat, de van ez a 'brazíl(kreatinos) hajkiegyenesítő krém' amit belevasalnak a hajba és attól több hónapig egyenes marad a hajad.
remélem valamennyit segítettem. : )
2/5 anonim válasza:
báttyámnak ilyen haja van, neki alapból egyenes de mégis minden reggel kivasalja mert különben sehogy se áll, de max 3perc alatt megvan, utána meg waxozza, és egésznapra ilyen marad
3/5 A kérdező kommentje:
kösziiiiiii.
ez a brazilos krémes érdekel, utána nézek.
köszi még1x
2010. okt. 13. 21:24
4/5 anonim válasza:
Bocsi deh...nemtom a képen eggyátalán nem göndör az a haj...deh mégcsak nemis vasalt...ez szerintem got2be hajzselé vagy wax deh ink wax vagy hajlakkra gyanakszom és szentem ennek fodrásza vagy vmi hasonlója csinnheti nempedig ő maga...igazábóll ez is a képen sehogyse áll szal XD nekem kicsit béna xD
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
Értelmezd a kérdésemet!
2010. nov. 4. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!