Hogy zajlik az intim szőrtelenítés?
Kerek évfordulóra szeretném egy kicsit rendbe tenni magam, hogy meglepjem a barátomat. Eddig nem voltam még soha kozmetikusnál, nem éreztem szükségét, hogy kellene, magamnak is meg tudtam oldani mindent, most viszont kipróbálnám a teljes szőrtelenítést. (nem a lézereset, hanem gyantával)
Érdekelne, hogy az intém részek gyantázása hogyan működik egy szalonban. Mit érdemes felvennem? Szoknya, vagy nadrág? Nem túl kínos a procedúra, mennyire fáj stb.? Köszi előre is a segítséget.
Teljesen mindegy mit veszel fel, szerintem a szoknyát is érdemes levenni a biztonság kedvéért nehogy rámenjen a gyanta.
Én nagyon szégyenlős vagyok meztelenkedés terén, de nagyon aranyos kozmetikust sikerült választanom, úgyhogy nem éreztem magam nagyon kellemetlenül.
Fájdalom tekintetében rajtad is múlik mennyire viseled el, milyen sűrű/erősségű a szőrzeted, de szerintem kibírható.
Minden normális helyen külön helyiségben végzik, ahol csak te és a kozmetikus tartózkodik.
Zuhanyozni nem feltétlenül kell előtte, de azért törölgesd meg magad nedves törlőkendővel.
Mindegy mi van rajtad, deréktól lefelé úgyis levetkőzöl.
A bugyit fenthagyni szerintem nem sok értelme van, úgyis el fogja húzni, látni lehet a rést. Bugyiban tovább tart és össze is kenheti gyantával.
Készülj fel, az első eléggé fáj, de egyfelől kibírható (ha a tizenéves lánykák bírják, akkor te is) másrészt egyálalán nem kötelező elsőre mindent leszedetni. Ha nagyon ki akarsz ugrani a székből, akkor megkéred, hogy csak a bikinivonalat szedje le, a többit majd következő alkalommal.
Második alkalommal már közel sem olyan vészes, 3-4 után pedig hozzászoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!