Sötétbarna hajam van sose volt még festve, balayage festésen gondolkodom iced mocha árnyalatban. Mennyi időnként kell frissíteni? Roncsolja a hajat? Aki esetleg már be vállalta megbánta végül?
Nekem is sötétbarna, majdnem fekete eredetileg, sosem festett úgy mentem balayage festésre.
én világosítani szerettem volna
nem tudom mi az az iced mocha árnyalat.. rákerestem a neten, sötétbarna képeket találtam.
nekem 2x kellett mennem, első alkalommal nem lett látványos változás, de azért látszódott
elkövettem azt a hibát, hogy vettem dm-es lila sampont, balzsamot
másfél hónappal később úgy néztem ki, mint egy sárga csibe. besárgult.
4 hónappal később elmentem egy másik fodrászhoz, aki ugyanazért az árét sokkal jobban megcsinálta. Több alapanyagot használt, és százszor jobb minőséget.
Nagyon jó lett, nagyon látványos
Kb +50e forint értékben bevásároltam a fodrász által ajánlott kerastase kék (nem lila!) samponból balzsamból. azóta is nagyon szép, nem sárgult be, nem roncsolódott
Kihagytam, hogy nem, nem bántam meg!
Az első alkalmat bántam meg.. nagyon meg kell nézni kihez mész és a legfontosabb: mivel dolgozik! Loreal dolgok felejtősek.. Joico, Kerastase a jó
Illetve, ha jót akarsz a dm/rossmann párost felejtsd el. Kerastase, amibe szintén be kell fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!