Egyébként az is lehet baj, h minden nap mosol, hiszen kiszárítod a fejbőröd és mindig zsírt termelsz. Kezdd el fél hetente mosni, ne foglalkozz vele, h zsíros, egy idő után normalizálódik a zsírmennyiség. Ha ez megtörtént, (akár részben is) átállhatsz a heti egyszeri hajmosásra, ami az ideális a fejbőrnek.
2023. ápr. 4. 07:58
3/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. Én átálltam a heti 1 mosásra fokozatosan. Amikor már nagyon nem bírtam a zsírt, akkor száraz sampont és babahintőport használtam. (utóbbi sokkal költséghatékonyabb). Plusz mellette gyógyszertári nagyon jó minőségű sampont használtam. Azóta sokkal jobb.
2023. ápr. 4. 08:21
4/11 anonim válasza:
Nekem a kopaszra borotválás vált be, azt tudom javasolni.
2023. ápr. 4. 08:35
5/11 anonim válasza:
Nekem zsírosodásra az vállt be, hogy befejztem a mindennapi samponhasználatot.
Talán kéthetente használok sampont, akkor is minél természetesebbet, és sosem volt ilyen jó állapotba a hajam.
2023. ápr. 4. 09:57
6/11 anonim válasza:
És aki heti 5 úszóedzésre jár annak gondolom csak a kénes sampon marad ami csökkenti a zsírosodást?
Mert ott azért elkerülhetetlen hogy vizes legyen a fejed mert úszás után azért le kell zuhanyozni a klóros vizet samponnal
2023. ápr. 4. 15:17
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igazából az a baj, hogy éjszaka gyakran elalszom a hajam és igy duplán rákényszerülök a hajmosásra, mivel munkába járok és hát nem szeretnék úgy megjelenni, mint aki igénytelen.
2023. ápr. 4. 17:52
8/11 anonim válasza:
Használj szilikonmentes samponokat.
2023. ápr. 4. 19:33
9/11 anonim válasza:
#7 ilyenkor moss hajat szimplán vízzel.
2023. ápr. 6. 04:26
10/11 anonim válasza:
Mondjuk nem mindenki akarja szagolni a klóros bűzt a haján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!