Arc gőzölés méregtelenítés céljábol rosacrás arcot lehet ?
Nem, rozáceás bőrnél kerülni kell a túl meleg közeget, így a gőz, szauna, meleg vizes arcmosás, stb. Ráadásul az sem mindegy, hogy a rozácea melyik típusa van jelen az arcodon, mert van, amit csak bőrgyógyász kezelhet.
De lehet jobb lenne ha látná egy kozmetikus aki ért is hozzá, tisztában van a hatáskörével és tudja mit ajánljon vagy hogy mikor küldjön orvoshoz
Voltam magán bőrgyógyásznál ,
Konkrétan semmit nem mondott.
Írt fel egy kevert krémet de az csak viszketésre írta fel .
Nem kérdeztem meg hogy mi lehet olyan flegma nagyképű és lenéző volt hogy idegességem brn elfelejtettem megkérdezni .
Az sem biztos h rosacea .
Bár tünetek hasonlóak a seborheás dermatitisstel ,ugy hogy nemtudom melyik lehet .
Azért köszi a válaszokat.
Sajnálom, hogy így jártál... Ezek szerint nem csak bunkó volt de nem is jó krémet írt fel, vagyis ott vagy ahol a part szakad.
Írok privátban valakit, érdemes lehet felvenni vele a kapcsolatot, hátha tud valami kézzel foghatót mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!