Mikor volt divat, hogy egy lány felül tüsire vágatta a haját, de oldalt és hátul meghagyta hosszúnak? Ismertek valakit, akinek ilyen haja volt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 15:53
2/7 anonim válasza:
Erről kérhetnék egy képet? Nekem ez kimaradt és csak így tudom elképzelni, mint a Hókuszpók hajat.
3/7 anonim válasza:
Esetleg a mullet haj még a 80-as évekből ami ilyesmi volt.
Bár számomra a mai napig érthetetlen, hogy jöhetett vissza divatba ez a katasztrófa
4/7 anonim válasza:
nekem volt ilyen emo hajam, egyhossz váll alá érőből vágattam. teteje és frufru borotvával lett tépve rövidre, ki lett szőkítve és oldalsó tincsek csíkokban kaptak feketét.
5/7 anonim válasza:
A '80-as évekből vannak ilyen emlékeim.
6/7 anonim válasza:
Nem követem a divatot, de tegnap délutánig (amikor is letolattam az egészet nullással) pont ilyen hajam volt éveken keresztül. 27/L
7/7 anonim válasza:
hatos, ordas nagy kamuszagod van, tuti nem toltad le a hajad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!