Újra divat a rövidre vágott frufru?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több lányon látok ilyen, rövidre vágott frufrut:
Neked tetszik? Vágatnál ilyet?
2023. febr. 1. 00:21
1/9 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban (sajnos) vágtak ilyen Mátyás király frufrut, amúgy én személy szerint borzalmasnak tartom, de mindenkinek olyan haja van, amilyet akar. Relatív, hogy kinek mi tetszik, mindenkinek olyan haj a megfelelő, amiben a legjobban érzi magát.
2/9 anonim válasza:
Én imádom ezt a frufrufélét, sajnos túl vékony és ritkás a hajam hozzá, különben már mennék is fodrászhoz ilyenre nyiratni :)
3/9 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint az 1-es, gyerekkoromban vágtak ilyet, ami sajnos később is megmaradt, egészen tinikoromig, úgy néztem ki, mint valami elmebeteg. nagyon nehéz volt tőle megszabadulni. nincs az az Isten, nincs annyi pénz a világon, hogy még egyszer olyat vágassak, ha mindenkinek olyan lesz, akkor sem, soha
4/9 anonim válasza:
Van akinek illik a stílusához. De nagyon ritka.
5/9 anonim válasza:
Kevés embernek áll jól. Volt frufrum, de nem állt jól, soha többet nem vágatnák.
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem mindenkinek tud jól állni. Kell hozzá egy olyan karakteresebb arc, ami szép szimmetrikus. Nekem hosszúkásabb arcom van, ezért teljes szemöldökig érő frufrum van inkább, ami ritkásabb.
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a frufru (ez a fajta a kedvencem), de félek nem állna jól, ezért sosem mertem még frufrut vágatni magamnak. Ez ráadásul pont nem a “csak elcsatolom, hamar visszanő” kategória. Gyerekkoromban volt amúgy hosszabb, akkor nagyon szerettem és a mából visszanézve szerintem jól is állt, csak sajnos már nem úgy nézek ki :D
9/9 Siannodel13 válasza:
Szerintem is egyénfüggő, csak kár, ha nem jön be, sok idő, mire visszanő. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!