Van valami, amitől jobban, szebben nő a hajam?
A vége mindig nagyon elvékonyodik, és hamar zsirosodik, anya szerint a hormonok miatt. Van vali olyan sampon, vitamin, vagy valami, amitől javulna a hajam?
14/l
A legolcsóbb praktikák amit tapasztalatból ajánlok:
+ Mióta elkezdtem élesztőt enni megerősödött a töredezett hajam,és fényesebb is lett(egyébként eléggé száraz hajam van).Ráadásul az élesztő nem csak a hajra van kifejezetten jótékony hatással,hanem a bőr és a köröm legjobb barátja is. :) Pattanások ellen is kiváló!
Ha hamar zsírosodik a hajad mindenképpen valami minden napos használatra való sampont vegyél,lehetőleg gyógynövényeset,mert az nem károsítja a hajadat,sőt... :)
[link] - Nagyon olcsó,ápolja és védi a hajat.A fésülés is könnyebb vele,nagyon praktikus.Nekem bevált!Csak ajánlani tudom.
Hajfénypakolás,dúsabbá és fényesebbé is teszi a hajat,tudomásom szerint jótékony hatású.
Ezen kívül táplálkozz egészségesebben,ne egyél túl zsíros ételeket.Fogyassz elegendő vizet.Ne vasald a hajad és ne roncsold egyéb más hasonló műszerekkel.
Ezek a legolcsóbb praktikák amiket én csak ajánlani tudok neked.Mióta én is ezeket használom,és odafigyelek az étkezésre stb,sokkal-sokkal szebb a hajam,és nagyon gyorsan is nő ami eddig nem volt elmondható róla.A javulás szemmel látható!Nem fogsz csalódni!;)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!