Legjobb szőrtelenítési módszer hátul?
Nekem először még kipattogott. Viszont rájöttem a nyitjára a dolognak. Előtte alaposan át kell mosni a területet. Kicsit felpuhuljon a bőr és a szőr se legyen annyira masszív.
Miután ez meg van és alaposan megmostad a területet, vigyél fel egy érzékeny bőrre ajánlott borotvahabot, vagy zselét. Gyengéden, a borotvát SOKSZOR kitakarítva borotválj. Ha nem takarítod ki sokszor, telemegy szőrrel és nehezebben borotválsz tovább, ami kipattogzást okoz, mivel többször áthúzod ugyanazon a területen.
Ha végeztél az egész borotválással, érdemes alaposan újra megmosni, majd bekenni egy érzékeny bőrre való hidratáló krémmel. Érdemes ilyenkor szabadon hagyni a területet, hogy beivódjon a krém. Miután a teljesen eltűnt a krém én még vízzel kicsit újra megtisztítom a területet, hátha valami réteg a krémből rajta maradt.
Borotválás után nem ajánlom a feszülős dolgokat, mert nem tud a terület levegőzni, izzadást eredményezhet ami csak még inkább odavág a kipattogásnak.
Ha esetleg tényleg nagy területet kell borotválni érdemes lehet borotva fejet/pengét cserélni, mert gyorsan elmegy az élük, akár úgy 30-40 húzás után, bár ez márka függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!