Mi a legjobb szőrtelenítő módszer hasra?
Van egy srác,akivel elég komolyan egymásra vagyunk hangolódva,és bevallotta nekem,hogy ő köldökfétises(köszönöm nem vagyok kíváncsi a különböző “oltásokra”,és az ezzel kapcsolatos kérdésekre:) )
Viszont nekem baromi szőrös a hasam,és ha odáig jutnánk,hogy levegyem előtte a felsőmet ezt nagyon szégyelném.
Csodálkozok is rajta,mivel az ismerőseim 90%-ának (kortól és testalkattól függetlenül) nem szőrös a hasa,vagy csak a szemmel alig látható pehelyszőröcskék fedik. Nekem viszont barna,hosszú és nagyon látszik.
Kérdésem,hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Borotvától csak erősebb lenne,a gyantát és az epilátort nem bírom..:(
Nekem is nagyon szoros.
Igazabol sosem tett ra ferfi megjegyzest. A jelenlegi parommal beszelgettunk egyszer az elso egyuttletrol amikor bevallotta hogy elsonek lankaszto volt szamara es ha nem tartom a kezemben a dolgokat akkor nem biztos hogy lett volna folytatas hiszen elottem nem volt szoros hasu baratnoje
Mara mar megszokta,elfogadta es szereti.:)
Valaszolva a kerdesre nem bantom, neha csipesszel ritkitom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!