Andi80018 kérdése:
Próbáltátok már a zöld sampont, ami elvileg tompítja a rezes, vörös árnyalatot barna hajból?
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 22:23
2/12 A kérdező kommentje:
Ha nem jön vélemény, akkor én mindenképpen veszek egyet, ami biztos, a Matrix kék samponja nem vált be. Elvileg a zöld üti a rezet.
2023. márc. 25. 10:37
3/12 anonim válasza:
Szerintem szep a rezes arnyalat a barna hajszinben!!! En mindig olyat valasztok,h rezes legyen.
4/12 A kérdező kommentje:
Ja, ha jól áll. De amikor a szemöldököd, szempillád hamubarna, akkor rohadt hülyén néz ki a rézvörös. :-D
2023. márc. 26. 16:19
5/12 anonim válasza:
Ha kipróbáltad, írhatnál. Köszi😅
6/12 A kérdező kommentje:
Oksa, bár sajnos sok helyen olvasom, hogy nagyon szárítanak. Max a L'oralt venném, de arra is írják, hogy szárít... Egyelőre hajfestékkel még próbálkozom. Az a gond, hogy biztos vannak olyan fodrászok, akik meg tudnák csinálni, de nem tudok havonta 20 ezret elkölteni erre. :-D
2023. márc. 27. 08:54
7/12 anonim válasza:
Szia! Én most rendeltem szintén Matrix, nem sampon, hanem hajmaszk, zöldet. Pár nap és megérkezik. Nagy reményeket fűzök hozzá..fodrászom kibszott velem úgyh muszáj.
8/12 anonim válasza:
Írjatok majd milyen lett légyszi
9/12 A kérdező kommentje:
Ó, na, kíváncsi leszek. Jövő héten a fodrászom hamubarnával próbálkozik, lilával. Én azt tudom, hogy amikor a kék Matrix-ot használtam, kb sötét mahagóni lett... :-(
2023. ápr. 8. 09:51
10/12 anonim válasza:
Sziasztok! Bejelentkeznék a Matrix dark envy maszk használata után. Úgy gondolom segített! Csatolom az előtte és utána fotókat.
Ilyen volt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!