Nagyon gáz lett a hajam? (Képpel)
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, tépett hajat szeretnék, mutattam is egy videót a fodrászomnak, konkrét elképzeléssel. Egyáltalán nem lett olyan, mint a videóban ami volt, szerintem borzalmas, mint egy seprű nyél. A fotó konkrétan utána készült, azóta ki vagyok attól, hogy mennyi idő amíg visszanő a hajam. Pár héttel előtte készült egy kép a hajamról azt is feltöltöm viszonyítás képp. Sokkal szebb, fényesebb, élettel telibb volt előtte… Mennyi idő amíg visszanő teljes hosszra? :(
2023. márc. 23. 23:54
11/21 anonim válasza:
Nem bírooooom. 😂😂😂😂 Még mindig ezen nevetek. 😂😂🤣🤣
12/21 anonim válasza:
Tényleg gáz! Neki a nullásgépet!
13/21 anonim válasza:
Mondjuk szerintem ilyen hosszúságú hajat nehéz is lett volna szépen tépett fazonúra megcsinálni. Vállig, vagy esetleg mellig érő hajból jó a tépett fazon, de derékig érő hajból ennél jobb nem hinném, hogy lesz.
14/21 anonim válasza:
Hát őszintén eléggé elrontotta a fodrász.Ez minden csak nem tépett haj.Ilyet én is vágok bármikor úgy,hogy életemben nem csináltam még ilyet.Menj el egy másik fodrászhoz és beszéljétek meg hogyan lehet ezt korrigálni.
15/21 anonim válasza:
Ha a tincseket végét el tudod vekonyitani akkor jó lesz az. Ha nem, akkor korrigaltasd másik fodrasszal. Ha erre nincs megfelelő fodrász, vagy pénzed, akkor hord összekötve, kontyban, stb., És 2 3 hónap alatt nő annyit h nem fog így állni.
16/21 anonim válasza:
Jaj nagyon sajnálon a hajad! :( A legjobb, amit tehetsz, hogy vállig érőre vágatod. Egy formás long bob simán kihozható belőle. Ha így marad, akkor csak fentebb fog töredezni, még kisebb lesz a hajad és nem is túl esztétikus. Jön a tavasz, a nyár, ilyenkor jobb is a rövidebb fazon. Aztán majd vissza nő.
17/21 anonim válasza:
Sajnálom, nagyon ronda lett. Szerintem ezen egy olló segíthet, inkább rövidebb haj mint ez maradjon.
18/21 anonim válasza:
Ez inkább megtépett lett, sajnállak :( egy jó fodrászt keress fel, rendbe tudja hozni szerintem
19/21 hosszúhajú válasza:
küldd el neki ezt a linket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!