A hajam egyik felét fehérre akarom festetni, mi a folyamata és mennyire károsítja a hajat? 21/F
Semmi baja nem lesz ha ésszel csinálod, pláne ha rövid a hajad.
Veszel egy dobozos szőkítőt mivel nem vagy szakember neked ez sokkal egyszerűbb, van benne pontos leírás. Veszel egy platina szőke/fehér hajfestéket is és a leszokitett részt miután lemostad és megszaritottad a hajad befested ezzel. Leírást követed itt is, lemosod az adott hatoido után, majd megmosod a hajad hamvasito samponnal.
Ha szeretnéd küldök linket miből milyet érdemes venni ami nem drága de jó is.
Nekem volt ilyen hajam, és érezhető volt a különbség a fekete és a fehér rész között.
Tapintásra sprődebb, és drót szerűbb lesz a fehér rész. És igen, le is törik, nekem 3 centi különbség tuti volt.
Fenntartani pár hetente kell, ha rövid, akkor gyakrabban is.
És speciális szőke sampon kell rá, nem fogod megúszni különben csúnya lesz.
Emiatt inkább annak ajánlanám a fehért mint színt, aki már rutinosabb hajfestésben, tudja melyik festéktől, peroxidtól mit várhat
Én nem tudtam magamnak festeni, szóval ha nincs erre kapható ismerős aki a hátuljában segít, bizony nem lesz szép. Különösen rövid hajat egyenesen leválaztani a fejed hátsó részén macerás.
Szóval, úgy fogsz kinézni majdnem kb, mint Szörnyella, csak férfiban? 🤔
Szerintem gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!