Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kevesebbszer használsz kézkrém...

Kevesebbszer használsz kézkrémet az okostelefon korszak óta?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy a többség hogy van ezzel.

Régebben én többször használtam.

Manapság sokszor ha kimegyek az utcára, nem kenem be, mert tudom, hogy mindjárt megnézem a kütyün, hogy késésben vagyok-e... Régebben nyomtam kis kézkrémet a tenyerembe, óvatosan bezártam a kaput, s míg a buszmegállóig gyalogoltam, elkentem, beszívta....

Vagy este lefekvés előtt is mindig kézkrémeztem, de most szinte mindig mellőzöm, mert jaj még nem ãllítottam àt a wekkert, még megnézek valamit a neten, stb....

Más is hasonlóképpen van ezzel?

jan. 18. 09:16
A kérdező szavazást indított:
Nem, én pont ugyanannyit hasznàlok kézkrémet, mint az okostelefonok előtt...
Nem használok kevesebb kézkrémet, de mindig vãrok eleget, hogy beszívódjon és ne kenjem össze a kütyüt.
Igen, határozottan kevesebbet hasznàlok a telefonnyomkodás miatt.
Egyéb
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Magasabb a páratartalom és nincs annyira hideg lehet azért nem kened annyit.

Én a Garnier krémet használom, az rögtön beszívja, elég pár perc.

jan. 18. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Többet használok.

2010 előtt a béka valaga alatt volt az emberek skincare ismerete.

A szociális média felhívta az emberek figyelmét rá, hogy lehet nem csak akkor kéne krémezni ha már porzik az ember.

Azóta használok nem csak krémet, fürdés után, de köröm olajat, télen pakolást is, teszek fel naptejet akkor is, ha nem strandolni indulok.

A telefon nélkül meg csak kibírja az ember fél órát.

jan. 18. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem vagyok telcsike függő.
jan. 18. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nincs már okostelefonom, az a múlt technológiája.
jan. 19. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Sokkal többet. Gyerekként egyáltalán nem használtam ilyen krémeket, akkor még nem volt szükségem rá. :D
jan. 20. 11:47
 6/6 TNiki válasza:
Olyan kézkrémnél vettem ezt észre magamon is, ami nehezebben szívódott be. De már brutális volt a kezem, muszáj voltam többfélét kipróbálni, és nekem a kecsketejes ziaja pl. pikk-pakk beszívódik, kb, mire kiérek a kapuig és most már nincs ilyen gondom.
febr. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!