Fekete és fehér miteszer eltüntesére mi hasznos?
Figyelt kérdés
A Garniel Pure Active aktív szenes készítményei eltűntették a pattanásaim, de miteszerekből még mindig sok van. Milyen készítményeket vagy otthoni megoldásokat tudtok ajánlani ami hasznos rá? (Mielőtt bárki írná hogy inkább menjek el bőrgyógyászatra, már van időpontom csak hosszú a várakozási idő)2023. márc. 19. 15:36
1/9 anonim válasza:
Nekem az orrom nagyon miteszeres, a fényvédőzés nagyon sokat segített rajta.
Ezen kívűl érdemes lenne egy alap arcápolási rutint kialakítani, amiben van a bőrtípusodnak megfelelő tisztító és hidratáló is. Tiktokon is vannak a témában hasznos videók, illetve skinsbyvivi insta oldalát tudom még neked ajánlani.
2/9 anonim válasza:
Fehér mitesszerre AHA savak, feketére BHA.
3/9 anonim válasza:
Nem bőrgyógyászra van szükséged hanem egy jó kozmetikusra, aki ha kell kinyomkodja őket, megbeszéli veled a bőrtípusodat, elmondja miért vannak a mitesszereid és elmondja hogyan ápold otthon a bőrödet, hogy eltűnjenek.
4/9 anonim válasza:
Nekem a napi szolizás tüntette el. Tele volt velük az orrom, vállam, mellkasom. Csokorban jöttek ki, ropogva, ahogy nyomtam. 13 éves korom óta egyre többet jártam, járok, 100%-ban eltűntek. Az automata szalonban nincs személyzet, aki kiparancsolt volna.
6/9 anonim válasza:
Trollkodik a fene. Nekem bevált. Nyáron a napon eltűntek, őszre megjelentek. Ekkor jött az ötlet a pótnapra. Sok éve naponta járok, azóta búcsút mondtam a komedóknak, pattanásoknak! A különféle csodaszerek semmit se értek.
7/9 anonim válasza:
A bőrgyógyászt is ilyen előszeretettel látogatod?
8/9 anonim válasza:
Miért kellene? Eltűntek a komedók, vége az állandó nyomkodásuknak! A szoli előtt csokorban jöttek, némelyik a tükrön koppant!
9/9 anonim válasza:
A bőrgyógyásznak a komedókhoz semmi köze, az anyajegyekhez és az elváltozásukhoz, bőrrák szűréséhez már annál inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!