Lányok! Kinek milyen hajvitamin vált be a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 16:32
3/5 anonim válasza:
Ezt teljesen felesleges megkérdezni, mindenkire más a szervezete, vagyis más válik be neki. Vegyél egyet és próbáld ki. Ha nem válik be, a kúra lejárta utána próbálj másikat. Lehet, hogy ami 1000 embernek jó volt az neked nem lesz az, ami meg 1000 embernek nem vált be, te leszel az, akivel csodát tesz.
4/5 anonim válasza:
Én a BodySelect hajvitaminját szedem egy ideje, kis gumi maci formájúak, finomak, sok jó vitamin van benne, biotintól a cinkig, c-vitamin, a-vitamin stb. Nekem bevált, már 1-2 hónap után láttam a változást.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ #1 és #4!:)
2023. márc. 24. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!