Melyik hajvitamint ajánlanátok?
Sajnos hullik a hajam,és nagyon lassan nő.
Nemrég le kellett vágatni a törött részt,és nem szeretném,hogy újra annyira rossz állapotban legyen a hajam.
A patikában,és a dm-ben is lehet kapni talán Jutavit kapszulát,a pontos nevét nem tudom,de barna drazse,ami eszméletlen büdös,és nekem az semmit nem használt.
Myproteint néztem most,arról van valakinek tapasztalata?
Sokfélét szedtem, göndör, vékonyszálú, töredezésre hajlamos hajam van. Sokan dicsérik a DM-ben kapható Mivolis Haar Vital Komplexet, nem drága, de én nem különösebben érzékeltem hatását. Próbáltam a Magic Hair 3 hónapos kúrát is, még fotóztam is az eredményt, mert annyira reklámozták de semmi látványos nem történt.
Ami nekem bejött, az a Hair Clinic, ettől gyorsabban nőtt a hajam, viszont szedtem mellé sörélesztőt is, nem tudom, ennek mennyire volt szerepe benne. Fél évig szedtem, kb. 10 centit nőtt tőle a hajam, derék alá tudtam növeszteni.
Sajnos szerintem mindenkinek más hatásos. Amit én még használni szoktam: van a MAC split end trimmere, havonta átmegyek rajta a hajamon, így leszedi a törött részek 90%-át, és kevesebbet kell vágatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!