Mit utdnék csinálni a hajammal?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy felül a hajtöveknél olyan lapos a hajam és furcsán néz ki, mertlefelé haladva egyre sűrűbbnek tűnik és az furcsa, hogy felül lapos és csak úgy van, alul meg sűrű. Mit tudnék kezdeni a hajammal?2010. okt. 6. 21:05
1/7 anonim válasza:
Szárítsd meg lefelé hajtott fejjel, és még ebben pózban fújj rá hajlakkot. Vagy vágasd tüsire, akkor tutira nem lapul le.:P
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam szárítani hogy lefelé hajtom a fejem, sőt, hajdúsító sampont is használok (ettől jó a hajam vége), a hajlakk meg szétcseszi a hajam.
Amúgy bocsi: *tudnék
2010. okt. 6. 21:20
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Új frizura? Új fodrász?
4/7 A kérdező kommentje:
Új frizura...Nem rossz ötlet, de a hajamat most növesztem, fodrászt nem szeretné váltani, amióta nem csak babahajam van, ő vágja. :)
Köszönöm szépen a válaszaidat.
2010. okt. 7. 07:02
5/7 anonim válasza:
Milyen hosszú a hajad? Mert ha nem rövid akkor szerintem az is segítene egy kicsit ha hajhabot tennél a végekre. Nekem is nagyon lapos volt felül, akkor feltupíroztam egy kicsit, ma már úgy oldom meg a problémát, hogy hosszú frufrut növesztettem, és ezt feltűzöm.
6/7 A kérdező kommentje:
Vállam alá ér 2-3 centivel. 36 centi hosszú :D
2010. okt. 8. 18:58
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi szépen. Nincsen frufrum (már kiskorom óta mert nem állt jól), néha megpróbálkozom azzal, hogy azokat a tincseket, amik a frufrumból lettek, hátratűzöm de a szemüveg miatt nagyon bénán néz ki..
2010. okt. 8. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!