Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami gyenge dauer? Tapasztal...

Valami gyenge dauer? Tapasztalat? (bővebben lent, fontos)

Figyelt kérdés

Váll alatt érő nagyon vékonyszálú,gyenge,töredező hajam van és mindig a fejemre lapul.Úgy meg lehet csináltatni,hogy valami gyenge dauert rakatok bele,a dúsabb hatás miatt és ha becsavarom nagy csavarókkal vagy hajsütővel,hogy mosásig megtartsa?Beválik vagy csak "barifrizurát" lehet vele csinálni?

Nagyon káros?

Előre is köszi a válaszokat.15/L

2010. okt. 6. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a dauer még az egészséges, erős hajat is hazavágja. Széttöri, kiszárítja, károsítje. Így a károsodott, egészséges hajnak végképp nem tesz jót.

24/L

2010. okt. 6. 00:33
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi:)

írjatok tapasztalatokat légyszi

2010. okt. 6. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
káros és nem lesz jobb tőle. Vegyél valami jó hajhabot meg egy körkefét és szárítgasd meg a hajad, gyakorold a tömegnövelést. Meg abba gondolj bele, hogy nézne ki, ha nő le a dauer, hogy fele bogyoli, a lenőtt meg lapos egyenes. Szerintem még bénább lenne.
2010. okt. 6. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!