Reggel-este le szoktatok vetkőzni, hogy lemossátok az arcotokat, nyakatokat?
Számomra annyira kényelmetlen, hogy le kell vennem a felsőmet, amikor reggel és este megmosom az arcomat arclemosóval. Ezt ugye le is kell öblíteni, tehát amúgy is vizes lenne a felsőm nyaka, ami még rosszabb.
Van valami tippetek?
Te mennyi arclemosót használsz? Én nem szoktam ennyire belepancsolni.
Egy pici mircellás vizet teszek vattára, vagy eleve nedves törlőkendőt veszek. Egyik se tocsog 🙈
Azért, mert a nyakamat ugyanúgy lemosod, mint az arcodat. Hiszen oda is kened a fényvédőt, hidratálót, napközben a város pora is éri
Egy borsónyi arclemosót használok az arcomra, és egy borsónyit a nyakamra, a tenyeremben felhabosítom, szóval egyáltalán nem használok sokat
Hát, én piszkosnak érezném magam, ha nem zuhanyoznék minden nap.
Amúgy reggel mit mosol le a nyakadról?
Különben, ha mégsem akarsz minden nap zuhanyozni, egy vizes mosdókesztyűvel is letörölheted a nyakadat. Mondjuk, amikor az utcai ruhából otthoniba átöltözöl. Vagy utcai ruhában vagy otthon is? Nem egészséges. De legkésőbb akkor kénytelen vagy levetkőzni, amikor lefekszel aludni, szóval legkésőbb ekkor megejtheted a nyakmosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!