Pár ősz szál festése?
Sosem festettem a hajam, nincs benne semmi tapasztalatom. Barna hajú vagyok, mostanában egyre több az ősz szál, szeretnék már valamit kezdeni velük, de nem akarom az egész hajamat befesteni mondjuk 20-30-50 ősz hajszál miatt. Nézegettem már a termékeket, de nem jöttem rá,mi lenne a legobb, tudnátok ajánlani valamit?
A kívánságaim: ne csak a következő hajmosásig tartson, bírjon ki legalább pár hajmosást.
Ne legyen agresszív festék, tehát ne legyen benne ammónia, se az a fehérítő maró sav, aminek nem jut eszembe most a neve. Ha lehet, többször használatos legyen.
Szóval mondjuk valami hab, amit csak kinyomok, rákenek majd egy hónap múlva mondjuk ha kikopott, megint tudom használni, szóval nem ilyen többkkoponensű, beszáradós valami.
A színe lehet világosabb mint a hajam színe, ha csak az ősz hajakat fogja meg, és az eredeti barna hajam úgy marad a normális színén.
Ha lehet, minél természetesebb termék legyen. Nem tudom, létezik-e ilyesmi?
Vannak ilyen bemosók.
Olyan tasakban lehet kapni, mint amiben pl a termékmintak vannak. Dm-ben van ilyen, de a többi drogériát nem tudom.
Sima barna hajfesték amire rá van írva, hogy 100 százalék ősz haj fedés.
Semmi baja nem lesz tőle a hajadnak, utána meg elég havonta,2 havonta csak a tovere kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!