Ma egyik óráman egy tanár aki valaki más nevén szólított odajött és mondta,hogy csak magyon hasonlítunk,hogy olyan szőke meg ilyenek.
De a dolog az,hogy én nem vagyok szőke. Kiskoromban voltam az de már bebarnult. Össze volt kotve a hajam. A töve meg főleg barna. Akkor miért mondhatta?
Nem tudom, mert az általad leírt mondatok értelmetlenek, így pedig nem sikerült kivenni, hogy mit akarsz kérdezni.
2023. febr. 15. 15:37
2/10 anonim válasza:
A kérdezőt a tanára véletlenül nem a saját nevén szólította. Majd azt mondta neki a tanár, hogy "bocs, csak azért szólítottalak így, mert nagyon hasonlítasz arra a másik lányra, ő is szőke." Az a kérdező problémája, hogy szerinte viszont nem is szőke a haja, hanem barna.
Egyébként nem tudom, miért mondta, lehet ő szőkének látja, de ezen felesleges rugózni szerintem.
2023. febr. 15. 15:56
3/10 A kérdező kommentje:
Igen 2, köszönöm. Nem tudom ezen mit kell értetlenkedni.
De a hajam nem is világosbarna hanem közép inkább. Lehet azértert régebben amikor tanított (pár éve) még inkább szőke volt? Meg akkor tobbet volt kibontva.
2023. febr. 15. 16:12
4/10 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik a szőkésbarna, vagy akár egészen barna hajat is szőkének nevezik. Szerintem színvakok, de mindegy. :)
Lehet a szőkét nem úgy értette. Nézz meg pár szőke nős viccet, lehet pont rólad beszélt
2023. febr. 15. 18:41
8/10 anonim válasza:
Nekem először az jutott eszembe hogy lehet hogy úgy gondolta hogy ,szőke‘ vagy hogy hülye vagy. Vagy lehet hogy csak nem tudja a hajszínek közötti különbséget/ a tiédet szőkének látja
2023. febr. 15. 19:01
9/10 anonim válasza:
Lehet csak el akarta magyarázni, hogy kivel kevert össze
"Bocs, összekevertelek valakivel, akire nagyon hasonlítasz... csak neki szőke haja van"
2023. febr. 18. 16:27
10/10 gungasam válasza:
"Milyen volt szőkesége, nem tudom már, De azt tudom, hogy szőkék a mezők ha dús kalásszal jő a sárguló nyár" Juhász Gyula. Szóval a szőkeség mindenkinek más is lehet. lehet valaki vöröses szőke, tejfehér szőke stb. Van akinek azt jelenti : buta. Átvitt értelemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!