Melyik hidrataló a jobb?
Főleg így télen nagyon ki van száradva a bőröm, és szeretnék vásárolni rá valamilyen hidratálót. Nővérem Garnieres rose hidratálót használ, én is kipróbáltam és nagyon tetszett. Utána néztem neten, ott viszont Garniertől az aloes változatot nyomtatják.
Valakinek van tapasztalata, hogy ez a két krém közül melyik a jobb?
Miért?
Mi az, amit használnál?
Normál/száraz bőröm van.
Utána néztem ennek a geek&ordinarynak, szérumot találtam neten. Sose használtam még ilyesmit. Ugyanolyan, mint egy krém? (bocsi a sok kérdésért, elég tudatlan vagyok ebben a témában)
Mind a Garnier Rose, mind az Aloe hidratáló krémek jó választások lehetnek a száraz bőr hidratálására. A Rose hidratáló krém az érzékeny bőrre lett kifejlesztve, míg az Aloe hidratáló krém hidratáló hatása mellett a bőr nyugtatására és enyhítésére is törekszik.
Az egyes krémek hatékonysága azonban lehet, hogy különböző hatású, mivel az összetevőik eltérőek. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy az egyik krém hatékonyabb a bőröd számára, mint a másik.
Ezért javasoljuk, hogy próbáld ki mindkét krémet, hogy megtudd, melyik a jobb a bőröd számára. Az is fontos, hogy mindkét krém tartalmaz hidratáló összetevőket, amelyek segítenek a bőröd hidratálásában, és hogy mindig válassz olyan hidratálót, amely megfelel a bőrtípusodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!