Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Oriflame Pure Nature arckrém...

Oriflame Pure Nature arckrém acai-bogyóval és gránátalmával, VAGY pacsulival és ilang-ilanggal? Melyik jobb?

Figyelt kérdés
Alapvetően zsíros vagy kombinált a bőröm, de kb másfél hónapja Akneroxiddal kenem, ami nagyon szárítja, van úgy, hogy szinte hámlik. Garnier hidratálót szoktam (normál bőrre valót) rákenni, hogy a púder megtapadjon rajta, de az kevésnek bizonyul. Ezt a két Oriflame-es krémet néztem ki, nappali kellene. A Krémmánián csak az acai-bogyó-gránátalmásról volt vélemény (antioxidáns hatású), a másikról nem. Van valaki, aki a pacsuli-ilang-ilangosat használja? Vhol olvastam, hogy hidratáló és bőrpuhító hatása van, nem tudom igaz-e. Mennyire szívódik be, meddig tart, ez érdekelne.

#arckrém #hidratáló #gránátalma #Oriflame #acai bogyó #ilang-ilang
2012. nov. 14. 20:47
 1/2 anonim válasza:
100%
Az Akneroxiddal teljesen padlóra küldted a bőrödet.Azonnal hadd abba a használatát.Megölöd vele a bőröd természetes savasságát és tönkre teszed a ph-értékét.Mivel lehámlasztottad a bőröd így 600 Ft-os krémekkel már ne várj csodát.Priviben elküldök neked egy otthon könnyen összedobható arcpakolást,ha érdekel. Arckrémnek én illat és színezék menteset ajánlanék(patikában kapható Bioderma),mivel most teljesen kikészült a bőröd.Nem pedig agyon parabenezett,parfümözött kőolaj származékot...
2012. nov. 15. 09:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

hogy a kérdésre is legyen válasz...:D

én az acai bogyós gránátalmásat szeretem:)

a másiknak nem szeretem az illatát,olyan fura számomra,már sok..Hatásban is jobb az első,nekem valahogy jobban kisimul tőle a bőröm,reggelre puha lesz(lehet nem éjszakára káne használni,és mégis:))regelre sminkelhető állapotba kerül a bőröm tőle:)

oriflame tanácsadó vagyok,szóval nem érdekem semelyiket lehúzni,de az 1.jobb az én bőrömre!:)hátha neked is beválik

2012. nov. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!