Miért baj, ha kinyomkodom a pattanásaimat?
nekem eddig soha nem lett tőle bajom, ha kinyomtam magam. Majd persze minden pattanásnál rohanok kozmetikushoz hogy nyomja már ki, és hagyjak ott több ezer forintot.
én zsepivel szoktam kinyomni, igaz nem vagyok pattanásos, viszont ha nagyon pattanásos típus vagy akkor menj el kozmetikushoz/bőrgyógyászhoz.
Nem baj ha kinyomod, csak ne erőltesd amikor még nem akar menni, meg előtte moss kezet. A legjobb ha fürdés után nyomkodsz, amikor kitágulnak a pórusok. Végül pedig fertőtlenítsd a pattanast, az fontos.
Persze a legjobb a kozmetikus, de hát nem lehet mindig oda menni...
frászt jó a kozmetikus...azóta vagyok ronda, amióta ott megfordultam... Szerettem volna, h teljesen rendben legyen az arcom, ezért kinéztem egy nívós helyet, és elmentem. Ja, egyébként meg fiú vagyok.
Mondták csomóan, h nem is rossz az arcom... én még is úgy gondoltam, h miért ne lehetne teljesen rendben. Azért mert időnként azért volt 1-2 p.. Tehát teljesen tiszta jó ideje nem volt.
Elmentem... eleinte jó volt, aztán jött a nyomkodós rész, ahol sokszor nem is tudtam mit nyomkod, ugyanis én nem is láttam fele annyi pattanást sem, mint amit ő ott összenyomkodott... és mondom, ez egy jó hely volt. Ajánlások után utaztam el oda. És mondta, h...sok mindent mondott... a lényeg, h 20 éves koromig kellett volna járnom -szerinte-, míg teljesen rendben lesz az arcom. 17 vagyok és voltam akkor is.
Aztán rákentek még ezer cuccot... ez a 2 órás kezelés 5000 volt, amit nem is tartottam soknak. De, mikor kiderült, h 2 hetente kell mennem, és 1 hónap múlva már 7500 Ft. Közben persze dolgoztam, h majd tudjam fedezni ezeket..ugyanis ekkor még tök lelkes voltam.
De aztán elkezdett romlani/csúnyulni az arcom... le is beszéltek, h még egyszer elmenjek. Aztán már azóta csúnya (pedig már több, mint féléve volt). Most kezdett el javulni, amióta csak este letisztítom kamillás arcszesszel. Bár... hát azért most is időnként eléggé kijönnek.
Mondjuk nem írom most le az összes ilyen sztorim... mert a bőrgyógyásszal is voltak dolgok... na, de nem is elevenítem fel.
Ez van. Szívás... várom, h elmúljon... bízom benne, h már nem kell sokáig várni.
De komolyan mondom, h amit lehetett, én megpróbáltam, még se gyógyult meg. Annyi szart a reklámokból összevettem, régi módszereket kipróbáltam, mindent szinte, amit itt olvastam...komolyan mondom: könyvet írhatnék már a szenvedésekről. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!