Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elrontottam a hajam. Mivel...

Elrontottam a hajam. Mivel fessem át?

Figyelt kérdés

Világéletemben szőkére voltam festve, 1 eve viszont váltottam (Syoss-természetes szőke /ammoniamentes/ van a dobozra írva, de ilyen szőkésbarna, inkább világosbarnás volt a hajam színe, főleg a tövénél.)

Szerettem, de most untam meg, és gondoltam visszafestem szőkére a hajam. Mivel ez a Syoss márka bevált nekem, így ugyanúgy azt vettem, csak hamvas szőkét.

Gondoltam, hogy nem olyan lesz, mint a dobozon, de kábé rókavörös lettem tőle...legalábbis a tövénél. Nagyon csúnya, nemsok köze van a szőkéhez. Szeretném újra befesteni, ebben kérek segítséget. Ezt hogyan tudnám szebbé tenni? Termeszetesen majd elmegyek fodraszhoz is, de most s.o.s-be szeretnem, ha legalabb egy fokkal szebb lenne, mire hetfon megyek dolgozni. Szóval... szerintem hamvas szőkét nem veszek, valami más kéne... ezüstös szőke hajfestéktől szebb lenne talán, vagy mit ajánlotok?

2023. jan. 28. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Először egy szőkítő kellett volna a hajadra ami kiszivja pl a syossnak is van lightener, és miután azt lemostad, akkor kellene rá egy szőke hajfesték.
2023. jan. 28. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:
(Vagy festékleszedő aztán újraszőkítés...mondjuk most már mindegy.) Festék nem világosít festéket. Fodrászt ajánlok, tovább ne kontárkodj vele mert még nehezebb munkát csinálsz neki.
2023. jan. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!