Tetszenek a képeken látható hajak?
2023. jan. 25. 20:44
11/22 anonim válasza:
szerintem aranyos, nagyon csinos meg szép tud lenni ez a hajviselet egy nőn is megfelelő öltözködéssel, sminkkel és arcformával.
- egy leszbikus akinek nem ilyen haja van :D :D :D
12/22 anonim válasza:
Imádom a rövid hajú (de nőies) nőket, sőt azon belül a kopaszra nyírtak is nagyon bejönnek, viszont a belinkelt frizurák akkor sem tetszenek. Valahogy ezt tényleg csak a fiús leszbiken tudom elképzelni. (F)
14/22 anonim válasza:
Nem tetszik, bár a képeken levő lányoknak egész jól áll.
16/22 anonim válasza:
Szerintem remek frizurák, ha jól állna vágatnék magamnak ilyet. 31/n
17/22 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő frizkó ronda. :S:S Bocsi. :S:S
De a fodrász ügyes, mert a kivitelezés az látszik, hogy profi; szóval gondolom, eredetileg is így tervezte; csak az alapötlet sem volt jó szerintem; mert sajnos ez nem_ néz ki jól szerintem. :S:S :S
18/22 anonim válasza:
*És szerintem nekem még pasin se igazán tetszenének ezek a hajak. :S:S
19/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek. Kicsit férfiasak de ha valakinek szép arca van szerintem működik.
Én is ilyesmin gondolkozom, de a felső részt rövidebbre szeretném.
26/N
20/22 A kérdező kommentje:
19-es: Most milyen hosszú a hajad? Felül milyen rövidre nyíratnád?
2023. márc. 2. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!